Mera verkstad

Jag vet att det har varit mycket snack och lite verkstad från min sida under ett tag, men jag kan nu meddela att det är slut på jiddret. Nu ska här börja trollas. Faktum är att jag har bestämt mig för vilken satsning jag ska göra framöver. Det blir inget Carstensz nu till jul. Det blev alltför tajt med tid och pengar. Däremot siktar jag på att göra berget till sommaren. I första hand vill jag göra det självständigt, men med tanke på säkerhet osv. så kan det vara bra att ha en guide som tolk. Oavsett kommer jag att bära min egen packning + ordna läger och mat själv. Jag måste lägga in en liten brasklapp. Det kan hända saker i mitt "andra" liv som tvingar mig att ändra på planerna, men tills dess att annat sägs, så är det Castensz som gäller :)

Dock tänkte jag mig ett mindre projekt nu till vintern, och då blir det nog en sväng till Alperna. Om det går som jag vill kommer jag att klättra mer teknisk mixade leder tillsammans med Dafä som bor nere i Chamonix. 

Jag gick faktiskt omkring med lite klättrarångest för några dagar sedan, men nu känns det mycket bättre. Nu kan jag fokusera på ett nytt mål samtidigt som jag får en anledning till att hålla igång med träningen.

Till topps! /Joel


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, vad kul!:)

2010-10-07 @ 22:02:17
Postat av: Joel

Ja, det ska verkligen bli spännande, och då syftar jag inte bara på själva klättringen.

2010-10-07 @ 23:18:20
Postat av: Anonym

Sant...men fortfarande kul!:) Mailar dig framöver, uppdatering!

2010-10-12 @ 08:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0