Vildmarksmässan

Igår var jag och ME (som jag ska bestiga Elbrus med) och besökte Vildmarksmässan i Stockholm. För dem av er som inte vet vad Vildmarksmässan är för någonting, så är det en mässa för alla typer av friluftsliv. Där finns allt från flugfiske och dykning till överlevnad och klättring. Jag och ME hade ju bespetsat oss på lite härliga alpinistgrejer; att få känna en isyxas balans i handen eller syna storskor med tillhörande stegjärn. Men det var en total besvikelse i fråga om dessa grejer. Inte ett stegjärn så långt ögat nådde. Nåväl, det fanns en hel del annat att titta och klämma på. Dock blev det inget köpt för någon av oss. Konstigt nog lämnade man mässan med en blandad känsla av att vara nöjd för att man lyckats hålla i pengarna, men missnöjdhet över att inte ha köpt något när man ändå åkt dit. Vi hann dessutom med att lyssna på Fredrik Strängs redogörelse för K2.

Eftersom jag hade laddat för att kanske köpa grejer på Vildmarksmässan, så har jag nu ett uppdämt köpbehov, och idag ska det få utlopp. Jag ska alldeles strax ta och beställa ett par Black Diamond Venom, några isskruvar och ett par snöskor. Faktum är att jag har avvaktat just pga. av att jag hoppades på att kunna köpa dessa grejer eller motsvarande på mässan.

Nåväl, ha en underbar söndag för det ska jag ha!

Till topps! /Joel

Kommentarer
Postat av: Emelie

Va synd att det inte fanns dom saker du hade tänkt dig då. Men det finns ju att införskaffa på andra ställen som tur är! :)

2009-03-15 @ 07:10:25
URL: http://emelieshemligheter.blogspot.com
Postat av: Joel

Jepp, och tur är väl det :) Dock är jag faktiskt nästan lite glad över att det inte fanns så mycket som lockade fram den prylgalne Joel.

2009-03-15 @ 08:08:31
Postat av: Emelie

Ja de kan ju faktiskt vara bra ibland, kan bli lite dyrt annars. :p

2009-03-15 @ 11:03:28
URL: http://emelieshemligheter.blogspot.com
Postat av: Ylvan

Elbrus också! Vad kul! Har några kompisar som varit där, det såg väldigt fint ut. Kunde jag gott ha tänkt mig en dag.

Fick din hälsning när jag var i Kina, tack! Hann med internet en ynkans halvtimme under de tre veckorna, så jag bloggar resdagbok nu.

Man måste ju uppleva saker när man ärpå resa, kan ju inte sitta framför datorn då också! ;)

Ylva

2009-03-16 @ 08:57:22
URL: http://ylvans.blogspot

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0