Åter i gamla Svedala

Jag sitter just nu på Arlanda i väntan på att få åka hem till Falun imorgon. Förbindelserna till Dalarnas huvudstad härifrån är inte den bästa. Nåväl, jag har inte riktigt möjlighet att skriva någon utförligare redogörelse för min Elbrusbestigning, men jag kan väl berätta det att jag nu har fått lite mer blodad tand på berg (om det nu är möjligt). Det kan faktiskt bli så att jag skjuter upp Grönland ett år och kör en satsning på Kilimanjaro och Denali nästa år. Jag och Dawe har pratat lite löst om upplägget, och i så fall skulle vi ta Kilimanjaro till påsk, för att sedan åka till Alperna i början av sommaren för att acklimatisera oss. Därefter åker vi till Denali och kan förhoppningsvis komma dit välacklimatiserade och på så sätt påskynda bestigningen av "världens kallaste berg". Än är inget hugget i sten, men jag lockades definitivt av upplägget.

Till topps! /Joel

Kommentarer
Postat av: Mattias

Klart du inte kan skjuta upp Grönland. Jag väntar ju bara på att du ska skriva mer om Grönland och planeringen om det. Kolla på Skinnarmo's dokumentär så kanske Grönland lockar mer...

2009-07-25 @ 21:00:45
Postat av: Joel

Hade jag tid och råd, så skulle jag givetvis göra allt under ett och samma år, men jag är bara en vanlig knegare, så det funkar inte. Visst drömmer jag om Grönland, men det känns som om det är många pusselbitar som ännu saknas. Kilimanjaro och Denali vore enklare att hinna med under nästa år. Kul att du engagerar dig i alla fall :)

2009-07-25 @ 21:26:24
Postat av: Joel

Men Mattias, jag saknar ju bl.a. reskamrater till Grönland, och du verkar ju intresserad :)

2009-07-26 @ 14:07:38
Postat av: Mattias

Jag kan nog vara intresserad. :-)

2009-07-27 @ 10:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0