En svensk trippel

Den planerade skidturen till Jämtlandstriangeln har blivit inställd. Det är helt enkelt alltför dåliga betingelser, t.ex. partier med barmark plus att bärigheten blivit dåligt. Det har varit för varmt helt enkelt. Nåväl, det får bli nästa säsong helt enkelt.

Närmast på programmet står det en kajaktur i Sankt Annas skärgård i maj månad. Det låter väl hel okej :) Det var ett tag sedan jag var ute och kajakade. Speciellt kul blir det då det är första gången jag kommer att paddla i havet i så fall. Jag är som sagt ingen erfaren paddlare, utan har väl varit ute en handfull gånger. Hm, man kanske skulle ge sig på att paddla Blå bandet. Det innebär helt enkelt att paddla utmed hela Sveriges kust, från Haparanda till Svinesund. Min far som nyligen införskaffade sig en kajak pratade lite löst om detta, och det vore väl inte det sämsta att ägna tid åt som pensionär.

Nåja, jag ska inte ta mig vatten över huvudet ;) men om man dessutom kompletterade med att vandra alternativt skida (eller både och) hela Kungsleden, så har jag cyklat genom Sverige, paddlat utmed hela kusten och korsat dess fjällvärld. En trippel som skulle kunna vara friluftsmänniskornas motsvarighet på en Svensk klassiker.

En idé faktiskt...

Till topps! /Joel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0