Frukosten är serverad!

Jag använder mig av Gyllenhammars havregryn som är tunna och fina, vilka alltså inte behöver kokas. Mjölk fixar jag i kåsan vid sidan om med hjälp av Sempers torrmjölk. Lingonsylten köper man i en sådan där lite plastflaska. Och voilá, så har man en stadig och bra frukost klar.
Vikten för två veckors frukost blir totalt 1771 gram (havregryn 1058/sylt 464 /torrmjölk 249), ca. 125 gr per portion.
Till topps! /Joel
Kommentarer
Postat av: Linda
Låter verkligen smarrigt.. eehh ;-)
Postat av: Staffan
Kan tipsa om att mixa havregrynen, de tar mindre plats och sväller fortare!
Postat av: Joel
Linda: Havregrynsgröt; that's the stuff that marathon runners are made of ;)
Staffan: Tack för tipset. Jag har mixat andra sorter, men gyllenhammars är så spröda att det inte behövs.
Postat av: Linda
Joel, äh. Jag är gjord av rostbiff och keso ;-)
Postat av: Joel
Åhå, biffig och cheezy på en och samma gång :)
Trackback