Praktikaliteter

Inför Carstensz är det en hel del praktiska bestyr som måste ordnas. Dock har jag en del redan förberett sedan tidigare. Alla dokument för tillstånd osv. har jag ordnat redan i våras. Likaså har jag ordnat med klätterförsäkring. Vaccinationerna är klara, men jag måste undersöka ett par av dem för att se om jag måste förnya dem, t.ex. dukoral.
 
Eftersom jag kommer att bära allt själv och ta med mig egen mat, så har jag beef jerky hemma, plus att jag har lånat en Lindal-adapter från en kontakt på Utsidan. Det är alltid trevligt med hjälpsamma människor.
 
Tågbiljetter ska bokas, packlista har jag mer eller mindre klar. Det är dock viktigt att fundera på vad jag ska ha i handbagaget respektive i det incheckade bagaget. Det kommer endast att bli ett byte, men risken finns att bagaget förirrar sig. Av den anledningen kommer jag att ta med sådant som är svårare att ersätta i handbagaget, dvs. sovsäck, skor, kläder osv. Tält, kök, mat, klätterutrustning går alltid att låna ihop, utan att det påverkar klättringen.
 
Det är en hel del praktiska saker som jag måste ordna med, men det är ju halva charmen.
 
Till topps! /Joel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0