Mi familia Boden

De gillar inte mitt nästa projekt. Pappa vill att jag ska flytta hem till Norrbotten och på sin höjd paddla lite kajak och vandra lite i fjällen. Syrran är lite mer förstående, men hon tycker att jag ska nöja mig med cykelturer. Mamma vill nog att jag ska lägga ned allt vad äventyr heter.

Och visst förstår jag dem och deras oro. Jag skulle inte alls uppskatta ifall någon av dem kom på att de skulle skida över Grönland. Det är väl ganska naturligt att skida vidsträckta glaciärer och bestiga höga berg ter sig skrämmande för en utomstående, speciellt om man själv inte delar intresset eller har någon större kunskap om det. Det första kan jag inte göra något åt, men det andra kan denna blogg delvis åtgärda. Dock är den absoluta fördelen att man som utomstående kan få insyn i processen. Hur jag tänker och resonerar. Här kan man faktiskt förvissa sig om huruvida jag har koll på läget eller inte.

Nåväl, ett av det viktigaste är ju att ha bra utrustning, och i tältväg skulle jag behöva ett stort tält med ganska stor absid (förtält). Hm, ett Hilleberg Nammatj GT skulle vara perfekt för en sådan här tur. Undrar var jag kan få tag på ett sådan tält? Vänta, har inte syrran ett! Jo, det tror jag nog. Jag undar jag, om hon skulle kunna tänka sig att låna ut den till sin ohängde bror.

Till topps! /Joel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0