Aconcaguagänget

image95Jag har precis kommit hem från vandrings- och planerningsturen med Aconcaguagänget. Det var en lyckad och trevlig tur. Vandringen startade i Mora och gick till N. Garberg, en sträcka på ca. 24 km. Väl framme kunde vi njuta av en underbar utsikt med böljande skogar och blånande berg.

Till middag avnjöts tjälknölen som AL hade med sig tillsammans med fransk potatissallad, grönsallad och sås. Givetvis sköljdes denna läckra måltid ned med vin. Sedan satt vi vid en sprakande brasa och smuttade på vinet, medan vi diskuterade upplägg och resealtlernativ.

Egentligen kom vi inte fram till någonting bestämt, mer än att AL och EK vill att vi ska lägga in några "ligga-på-stranden-och-sola-dagar". Jag och DL var väl först lite tveksamma, men kunde väl acceptera en förlängd vistelse om vi valde att kalla dagarna för "ytterligare-reservdagar-för-topptursförsök" ;)

Hursomhelst kom vi tillbaka till Mora idag efter en vandring på ca. 23 km. Det var som sagt en trevlig tur. Utöver planering m.m. så fick vi en chans att träffas allihopa. Ett bra tillfälle att stämma av gruppen och lära känna varandra. Det här kommer att bli bra ;)

Till topps! /Joel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0