Snart lön!

Och det ska bli skoj :) Inte för att jag direkt har slut på pengar, eller så, utan för att då kan jag fortsätta med mitt hämningslösa shoppande.

image40Beställde just isyxa från Northstar.se, och det blev en Kong Iperlight (60 cm) ca. 360 gr. Så nu kan jag stryka isyxan från min inköpslista: Isyxa

Dock har jag också köpt en vindsäck, för min planerade långtur uppe i fjällen. Jag får alltså föra upp den på listan och stryka den samtidigt. Vindsäck

Nästa grej som står på tur är stegjärn, men där ska jag avvakta ett tag till.

Ja, många grejer blir det. Kanske undrar du om jag är gjord av pengar, men det skulle jag absolut inte vilja påstå. Jag har bara min lön att tillgå, och inte heller anser jag mig vara speciellt "högavlönad". Om du funderar hur detta går ihop, så borde du se de lunchlådor jag brukar ha med mig till jobbet. Sedan är det inte bara för motionens skull som jag cyklar till arbetet. Det handlar helt enkelt om prioriteringar, vilket mina kollegor kan bekräfta :)

När jag ändå håller på, så skulle jag vilja passa på och berömma mig själv för det var över ett år sedan jag slutade snusa. Och de pengarna går numera till prylar. En av mina bättre prioriteringar ;) 

Till topps! /Joel

Kommentarer
Postat av: C

Helt klart ett bra val att sluta snusa. Där finns det många stegjärn att tjäna in :)
Ha en fin kväll!

2008-01-24 @ 20:50:34
URL: http://newseason.blogg.se
Postat av: Joel

Jepp, och speciellt nu när priset på "prisen" skjutit i höjden får jag över massor till annat ;)

2008-01-25 @ 22:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0