Stressigt värre

...har det varit, men nu har det börjat lugna ned sig. Det är ganska mycket man måste tänka på, grejer på jobbet, utrustning, reseförberedelser m.m. Dock gjorde jag mitt sista träningspass inför Aconcagua idag, så nu blir det bara vila fram till bestigningen. All utrustning är fixad, avbockad och nedpackad. Vaccinet är taget, passet kopierat, värdesakerna fotograferade.

Nu kan jag börja pusta ut. Jag har faktiskt inte sovit så bra de senaste nätterna, och det beror på att jag känt mig lite stressad. Idag gick jag lite som en zombie på jobbet, men förhoppningsvis så ska jag få en god natts sömn i natt. Det behöver jag.

En annan sak som faktiskt har bidragit till stressen är bloggen. Jag har ju uppdaterat den ganska mycket nu när jag snart ska åka. Dels är det vissa inlägg som jag känt mig tvungen att hinna skriva, dels vill man ju öka frekvensen på antalet inlägg så nära inpå.

Tänk, jag åker nu på lördag (13/12), alltså om tre dagar. Förhoppningsvis ska jag kunna blogga lite från Sydamerika också, men det blir givetvis mer sällan. Om inte annat så kan man ju se fram emot en sammanställning när jag har kommit hem till Sverige.

Nåväl, nu närmast ser jag i alla fall fram emot fredag, då jobbet bjuder på ett helt fantastiskt julbord :)

Till topps! /Joel

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja snart är det dags då :-)

2008-12-11 @ 11:33:56
URL: http://ars.blogg.se/
Postat av: Joel

Jepps, nu är det min tur att få resa och upptäcka världen, medan du sitter i ett mörkt, invant svedala ;)

2008-12-11 @ 16:15:18
Postat av: victor

Hej,Jag skriver om åldrandet, dvs demens etc och vad vi kan göra åt det. Åldrandet dödar 100 000 gamla människor varje dag, alldeles i onödan har det visat sig då vi kan utveckla behandlingar för att kunna förhindra ålderdomen.

Läs mer på min blogg http://victorbjoerk.blogg.se :)

2008-12-11 @ 16:24:12
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0